ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ

 


Ο Εκδοτικός Οίκος «ΟΣΤΡΙΑ» εξέδωσε και κυκλοφόρησε το βιβλίο «ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ» του Μάριου Λευθεριώτη, σε εντυπωσιακή εμφάνιση και πλούσια εικονογράφηση.


ISBN: 978-960-604-738-1

Διαστάσεις 14Χ21

Σελίδες 232

Τιμή 14 Ευρώ

Τηλέφωνο παραγγελιών 2112136882 και από όλα τα βιβλιοπωλεία


Το βιβλίο περιγράφει τις επιστημονικά διαπιστωμένες ενδείξεις για ύπαρξη Δημιουργού του Σύμπαντος και ψυχής στον άνθρωπο και παρουσιάζει όλες τις αρνητικές μεταλλάξεις της, προτείνοντας και τους τρόπους απαλοιφής των.


Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει τον άνθρωπο να υπερβεί τον εγωισμό του και να αλλάξει ριζικά, ώστε να δημιουργήσει μέσα του μία στέρεη φιλοσοφία ζωής, αντικειμενικά αληθινή, που θα τον αναπαύσει και θα τον στηρίξει ψυχολογικά, να αντιμετωπίσει τη ζωή του με σιγουριά και βεβαιότητα ορθοπραξίας ! Μπορεί να είναι η ευκαιρία της ζωής του, για μία άλλη ημέρα  που όλα θα του είναι καινούργια! Και αυτό όμως να μη συμβεί, το σίγουρο είναι ότι κάτι θα αλλάξει μέσα του και ποτέ πια δεν θα είναι ο ίδιος..!


Στο βιβλίο παρουσιάζονται και οι θέσεις πολλών Έλλήνων και ξένων, γνωστών Επιστημόνων, μεταξύ των οποίων και  των  διεθνούς κύρους, διακεκριμένων ακαδημαϊκών της Ακαδημίας Αθηνών, κ.κ. Λουκά Χριστοφόρου και Γιώργου Παξινού, όπως επίσης και του διάσημου «πατέρα» της σύγχρονης νευροχειρουργικής Dr. Wilder Penfield.


Θα το βρείτε και στα μεγάλα βιβλιοπωλεία όπως:


ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ασκληπειού 1-3 Αθήνα 10679 τηλ. 2103600235

ΙΑΝΟΣ ( ΑΘΗΝΑ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ )

Σταδίου 24 Αθήνα 10564 τηλ. 2103217917


ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ( ΑΘΗΝΑ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΠΑΤΡΑ )

Γραφιάς 3 Αθήνα 10678 τηλ. 2103801591


ΠΑΡ΄ΗΜΙΝ ( ΑΘΗΝΑ )

Χαρ. Τρικούπη 11 Αθήνα 10678 τηλ. 2103811201


ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ( ΧΑΛΑΝΔΡΙ , ΚΗΦΙΣΙΑ )

Ανδρέα Παπανδρέου 8, Χαλάνδρι τηλ. 2106813661

Λεωφόρος Κηφισίας 310 Αθήνα 14563 τηλ. 2108075792


ΔΙΗΝΕΚΕΣ ( ΣΠΑΡΤΗ )


BOOK SPOT BAZAAR ( ΙΩΑΝΝΙΝΑ )


ΑΛ-ΠΑ BOOKS ( ΚΑΣΤΟΡΙΑ )


ΑΛΦΑΒΗΤΟ  ( ΧΑΛΚΙΔΑ )


ΑΣΤΡΟ ( ΤΡΙΠΟΛΗ)


ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ 9 (ΚΑΛΑΜΑΤΑ )


Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΝΙΤΣΕ ( ΑΡΤΑ)  


ΚΑΛΤΣΑΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ( ΛΑΡΙΣΑ )


ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ( ΚΟΡΙΝΘΟΣ , ΚΙΑΤΟ )


ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ( ΤΡΙΚΑΛΑ )


ΠΟΛΥΕΔΡΟ ( ΠΑΤΡΑ )


ΨΑΡΑΣ ( ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)


ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ( ΡΟΔΟΣ )




ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ


Ο Λουκάς Χριστοφόρου για το έργο της Επιστήμης

Ο μυστικός κόσμος του συγγραφέα

Πρόλογος

Εισαγωγή

Ενότητες

1η ΕΝΟΤΗΤΑ

Σύμπαν, Άνθρωπος, Ψυχή

Εγκέφαλος και Μυαλό

Δημιουργία του Σύμπαντος, Ψυχή, Αιτία και Αιτιατό

Περί Δημιουργίας του Σύμπαντος. Συνέντευξη στην ΕΡΤ του καθηγητή Λουκά Χριστοφόρου,

Περί Ψυχής Θεός,Ψυχή,ΕλεύθερηΒούληση.Καθηγητής ΓιώργοςΠαξινός

Οι θέσεις του Dr. Wilder Penfield,«πατέρα» της νευροχειρουργικής

Γιώργος Παξινός: Πώς, 1,3 κιλά από κρέας, ο εγκέφαλος, δημιουργεί αγάπη, μίσος κλπ;

Ο Γιώργος Παξινός για το βιβλίο αυτό

Τι Πιστεύετε;

Ελεύθερη Βούληση, σχόλιο της κ. Ειρήνης Χριστινάκη

Επεξεργασία του ανωτέρω σχολίου

Η Ψυχή

Κβαντική ψυχή, οι θεωρίες των Roger Penrose, Stuart Hameroff, Hans-Peter Dürr και C. Hellwig 

Βιοκεντρισμός, η θεωρία του Robert Lanza

Η δημιουργία της λογικής ζωής

Πως η ύλη απέκτεισε συνείδηση ύπαρξης;

Το Κοσμικό ποίημα, Παναγιώτη Νούσια

Η ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ

Συνήθεια, Χαρακτήρας, Δημιουργικότητα

Σχόλιο, επί του ανωτέρω άρθρου της κ. Ειρήνης Χριστινάκη

Ο ΕΑΥΤΟΣ «Κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν»

Τι είναι Αγάπη

Ο Παράδεισος με ένα χάπι

Χο, όπο νοπόνο

Θλίψη, Μοναχικότητα Jiddu Krishnamurti

Στιγμές Ελευθερίας

Ποιός είναι υπεύθυνος για ότι συμβαίνει στον κόσμο; Jiddu Krishnamurti

Σημαντικό είναι να «βλέπεις» πραγματικά 

Μεταμέλεια, και Μετάνοια

Η ΒΡΟΧΗ της Φιλαρέτης Λευθεριώτη

ΓΙΑΤΙ ΖΩ; Το βιβλίο θα σε βοηθήσει να απαντήσεις


2η ΕΝΟΤΗΤΑ

Μαθήματα Ζωής

Η Κλεπτομανία

Η Φιλαργυρία

Ο Φθόνος, η Ζήλεια

Η Μανιοκατάθλιψη

Απανθρωπιά και Σαδισμός

Η Κακία

Επιπτώσεις στους αρνητικούς ανθρώπους

Η θεραπεία με την Καλοσύνη            

 

 3η ΕΝΟΤΗΤΑ

Οι Μεγάλοι Επιστήμονες μιλούν για το Θεό

Πλάτων

Κοπέρνικος

Σερ Φράνσις Μπέϊκον

Κέπλερ Ιωάννης

Γαλιλαίος

Καρτέσιος

Πασκάλ Βλάσσιος 

Μπόϋλε

Λάϊμπνιτς

Νεύτων

Βενιαμίν Φραγκλίνος 

Έρσελ Β

Λαπλάς

Χάμφρι Ντέιβ

Λαμάρκ

Γκάους

Δαρβίνος

Παστέρ

Θωμάς Έντισον Μαρκόνι

Βέρνερ Φον Μπράουν

Σερ Φρεντ Χόϋλ

Χάϊζενμπεργκ Β.

Φράνσις Κρικ

Ρόμπερτ Τζάστοου

Βάϊτσζαικερ Κάρολος

Παξινός Γεώργιος

Χριστοφόρου Λουκάς

Αϊνστάιν


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Η φύση της ψυχής

Η φύση της Ενέργειας το ΦΩΣ

 Γενικό συμπέρασμα περί ψυχής

Το τελικό ερώτημα


Πως θα διαβάσετε το βιβλίο αυτό 


θεραπεία με την Καλοσύνη,

ώστε να σας βοηθήσει να τους απομονώυποδείξετε τον τρόπο θεραπείας


ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ


 
ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
του ΜΑΡΙΟΥ ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ
Κυκλοφόρησε το βιβλίο την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 από τον Εκδοτικό Οίκο ΟΣΤΡΙΑ

Τηλέφωνο παραγγελιών 2112136882 και από όλα τα βιβλιοπωλεία
Εκδότης ΟΣΤΡΙΑ





Καθόσαστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας και ΑΚΟΥΤΕ τις ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ χωρίς να χρειάζεται να διαβάσετε το βιβλίο




ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Μήνυμα ελπίδας! Ναί, υπάρχει πράγματι, μετά θάνατον ζωή!




ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ scroll down for English)

Η κυκλοφορία των ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΚΑΡΔΙΩΝ έφερε στην επικαιρότητα το πανάρχαιο αυτό ερώτημα που απασχολεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, τους ανθρώπους όλων των εποχών.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΝΑΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ, Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ !

Αυτό, έχει επιβεβαιωθεί, τα τελευταία 50 χρόνια, από το 1970 και μετά, που έγιναν εκτεταμένες έρευνες και μελέτες και εκδόθηκαν πολλά συγγράμματα, σχετικά με τα εκατομμύρια των περιπτώσεων ανθρώπων που έχουν αναφερθεί παγκοσμίως και έχουν προκαλέσει επανάσταση στην Επιστήμη,


οι οποίοι άνθρωποι, ενώ ήταν για λίγα λεπτά κλινικά νεκροί, επανήλθαν στη ζωή και ανέφεραν ότι,  εν όσο ήταν «νεκροί», είχαν συνειδητότητα και «ΕΓΩ» και μάλιστα εκτός σώματος. Αποτέλεσμα αυτού είναι, η ιδέα της «μετά θάνατον ζωής», από «πίστη» θρησκευτική και φιλοσοφική που ήταν μέχρι τώρα, να αρχίσει να γίνεται αποδεκτή πλέον, ως επιστημονική «γνώση». Δηλαδή τώρα όλο και περισσότεροι Επιστήμονες, συγγραφείς και άνθρωποι σκεπτόμενοι, αποδέχονται ότι το ΕΓΩ μας, η Συνειδητότητά μας, εξακολουθεί και υπάρχει, μετά θάνατον.

Εξ άλλου, την αλήθεια τής μετά θάνατον ζωής, επιβεβαιώνει, με αναμφισβήτητο τρόπο, και η απίστευτη εμπειρία της Vicki Noratuk ή, Vicki Umipeg (τώρα Vicki Blazon), που αναφέρεται από τους Kenneth Ring και Sharon Cooper στο βιβλίο τους Mindsight, Near-Death and Out-of-Body Experiences in the Blind, που μπορείτε να το προμηθευτείτε από την Amazon (στοιχίζει 15,95 Δολλάρια και σας το στέλνουν στο σπίτι σε μία εβδομάδα) και που η εμπειρία αυτή της Vicki Noratuk, παρουσιάζεται στο μιάς ώρας, πασίγνωστο Ντοκιμαντέρ του 2002 του BBC, THE DAY I DIED.
απόσπασμα από το όποίο, διάρκειας 4 λεπτών, με την εμπειρία της  Vicki Noratuk, δημοσιεύεται κατωτέρω.

Η Βίκη, 72 ετών σήμερα, γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1950, τυφλή, ποτέ δεν είχε δει ούτε φως, ούτε σκιές, ούτε σκοτάδι. Η μόνη της επαφή με τον κόσμο ήταν οι ήχοι, οι μυρουδιές και ότι άγγιζε..

Στα 22 της χρόνια, στις 2 Φεβρουαρίου του 1973, έπαθε ένα ατύχημα, την μετέφεραν αναίσθητη στο Νοσοκομείο Harborview, στο Seattle USA και εκεί σταμάτησε να λειτουργεί η καρδιά και ο εγκέφαλός της, ήταν κλινικά νεκρή.

Και τότε επανήλθε η Συνειδητότητά της και άρχισε να βλέπει από ψηλά, για πρώτη φορά στη ζωή της !!! Τρόμαξε γιατί αυτό ήταν κάτι τελείως άγνωστο για αυτήν, αλλά «είδε», κάτω στο κρεβάτι, ένα σώμα και τους γιατρούς να προσπαθούν να το επαναφέρουν στη ζωή. Δεν της πήρε πολύ και αναγνώρισε ότι το σώμα αυτό ήταν το δικό της, από το δακτυλίδι που φορούσε, που ήταν το δακτυλίδι του γάμου της, που το γνώριζε καλά γιατί πάντα το ψηλαφούσε και από τα μακρυά μαλιά της. Αισθανόταν υπέροχα, έβλεπε και άκουγε τα πάντα, βγήκε έξω στην πόλη, περνώντας μέσα από τις οροφές του Νοσοκομείου μέχρι την ταράτσα του και για πρώτη φορά είδε πως είναι τα δέντρα, που τα ψηλάφιζε μέχρι τότε στη ζωή της και τα πουλιά που τα ήξερε μόνο από το κελάηδισμα τους. Και τότε άκουσε έναν υπέροχο ήχο από χαμηλούς και υψηλούς τόνους και είδε ανθρώπους να περπατούν μέσα σ’ ένα υπέρλαμπρο φως. Ήταν αδύνατο να περιγράψει την γαλήνη, την ηρεμία και την αγάπη που την περιέβαλαν. Και ξαφνικά την τράβηξαν πίσω και την έβαλαν πάλι μέσα στο σώμα της. Ήταν η στιγμή που τα ιατρικά όργανα έδειξαν ότι άρχισε να λειτουργεί και πάλι η καρδιά και ο εγκέφαλός της.  Αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής της, όπως την περιέγραψε μετά η Βίκη, γιατί δεν ήθελε να επιστρέψει στο σώμα της, αλλά να παραμείνει όπως ήταν πριν!

Η περίπτωση της Vicki Noratuk, που είναι μία από τις 21 περιπτώσεις εκ γενετής τυφλών ανθρώπων, που αναφέρονται στο ανωτέρω βιβλίο, είναι τελείως ανεξήγητη από την Επιστήμη, διότι ο εγκέφαλός της, ακόμη και αν λειτουργούσε και δεν ήταν κλινικά νεκρός, ήταν αδύνατο να δώσει τις οπτικές πληροφορίες, τις οποίες είχε η Βίκη κατά τη διάρκεια του ολιγόλεπτου θανάτου της. 

Αποκλείονται λοιπόν όλων των ειδών οι ερμηνείες που προέβαλαν διάφοροι επιστήμονες μέχρι τώρα, για τα εκατομμύρια μαρτυρίες παρόμοιων εμπειριών, επιθανάτιων περιπτώσεων, ανθρώπων, που λόγω προόδου της επιστήμης, κατορθώνουν οι γιατροί να τους επαναφέρουν στη ζωή, αν και είναι κλινικά νεκροί, που τις απέδιδαν, μέχρι τώρα, σε επιθανάτιες εγκεφαλικές εμπειρίες λόγω υποξίας, ελλείψεως δηλαδή του οξυγόνου που τροφοδοτεί τον εγκέφαλο.

Η μόνη εξήγηση είναι ότι η Συνειδητότητα, το ΕΓΩ του ανθρώπου, εξακολουθεί να υπάρχει μετά τον θάνατο και λειτουργεί ελεύθερα, με όλες τις αναμνήσεις της ζωής, μετακινούμενο σε όποιο χρονικό η τοπικό σημείο επιθυμεί. Οι περιορισμοί του ανθρώπου λόγω ασθενειών του σώματος και του εγκεφάλου, εξαφανίζονται, όπως εξαφανίστηκε η τυφλότητα της Βίκης και ο άνθρωπος αισθάνεται ελεύθερος να κάνει και να αισθανθεί τα πάντα !!!

Ο θάνατος καταργείται..! και αυτό είναι απόλυτα σίγουρο για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που είχαν μιά τέτοια εμπειρία Συνειδητότητας, ενώ ήταν κλινικά νεκροί. Όλοι τους, μετά την εμπειρία τους αυτή, πιστεύουν ακράδαντα, ότι η ζωή συνεχίζεται μετά τον θάνατο, δεν φοβούνται να πεθάνουν, λένε πως, οτιδήποτε κι αν επιδίωκαν στη ζωή τους πριν – δύναμη, πλούτο, φήμη ή κάτι άλλο – ο πιο σημαντικός στόχος στη ζωή, είναι να μάθουν να αγαπούν. Αλλάζουν ιδέες και φιλοσοφία ζωής, αλλάζουν εργασία, γίνονται πιο απλοί και ταπεινοί, πιστεύουν στον Θεό και βοηθούν τους πάντες γύρω τους !!!

Για όλα τα ανωτέρω πληροφορούμαστε από το “Life after Life” (1975), το βιβλίο με την μεγαλύτερη κυκλοφορία, άνω των 13 εκ. πωλήσεων, σχετικά με τις εμπειρίες κοντά στον θάνατο, που καθιέρωσε και τον όρο (NDE Near Death Experiences),του Raymond A Moody, του πολύ γνωστού Αμερικανού φιλοσόφου, ψυχιάτρου, γιατρού και συγγραφέα. Επίσης και από το βιβλίο CONSCIOUSNESS BEYOND LIFE (2010) του Pim van Lommel, M.D. παγκοσμίου φήμης Ολλανδού Καρδιολόγου εμπειρογνώμονα σε εμπειρίες κοντά στον θάνατο, που έχει κάνει εκτεταμένες έρευνες και έχει καταλήξει στο ότι: «Οι νεκροί αποδείχτηκε ότι ΔΕΝ είναι νεκροί. Βλέπω τώρα τη συνέχεια της συνείδησής μας, μετά το θάνατο του φυσικού μας σώματος, ως μια πολύ πραγματική πιθανότητα !!!» Μπορείτε να παραγγείλετε τα βιβλία αυτά από την AMAZON, στοιχίζουν 14,69 και 13,27 Δολλάρια

Δείτε, στο τέλος του άρθρου, το απόσπασμα από το βραβευμένο Ντοκιμαντέρ του BBC, σχετικά με την εμπειρία της Vicki Noratuk, έχει Ελληνικούς υπότιτλους και διαρκεί μόνο 4 λεπτά.

Τέλος, συνέπεια όλων των ανωτέρω είναι ότι, η Συνειδητότητα, μάς συνοδεύει αιώνια, όπως ΕΜΕΙΣ θα την διαμορφώσουμε ΤΩΡΑ, όσο διαθέτουμε αυτό το σώμα, το οποίο, δια του εγκεφάλου του, που είναι υπολογιστής, έχει τη δυνατότητα έκφρασης της ελεύθερης βούλησης της ψυχής και λήψης αποφάσεων, για πρόσωπα και πράγματα του υλικού περιβάλλοντος και μπορεί έτσι, να διαμορφώνει την Συνειδητότητα προς το καλό ή, το κακό.. 

Με άλλα λόγια, γνωρίζουμε πλέον ότι ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ, μπορούμε να υπερβούμε τον εγωισμό μας, να γίνουμε ταπεινοί και να αποκτήσουμε την αιώνια ψυχική μας γαλήνη και αγαθότητα. Μετά, όταν χάσουμε αυτό το σώμα, γινόμαστε άτρεπτοι, η ψυχή δεν μπορεί να εκφράσει την ελεύθερη βούλησή της και υπάρχουμε αιώνια, χωρίς να μπορούμε να αλλάξουμε τον εαυτό μας..

Και αν, όσο έχουμε αυτό το σώμα, δημιουργήσουμε ΕΓΩ, Συνειδητότητα, αγαθή και ταπεινή, την απολαμβάνουμε αιώνια, ζώντας τον παράδεισο !!!, ενώ αν δημιουργήσουμε ΕΓΩ, Συνειδητότητα, πονηρή, εγωϊστική και κολασμένη, την υφίσταμεθα αιώνια, χωρίς να μπορούμε να την αλλάξουμε και να απαλλαγούμε από αυτήν..

Την κόλαση και τον παράδεισο, ΕΜΕΙΣ οι ΙΔΙΟΙ τα δημιουργούμε, όσο έχουμε αυτό το σώμα, και μας συνοδεύουν αιώνια, χωρίς να μπορούμε να τα αλλάξουμε..!!!

 Η επιθυμία των ψυχών του Άδη είναι, κατά τον  Άγιο Παΐσιο:
«..πέντε λεπτά να ζούσαμε και πάλι, για να προλάβουμε να μετανοή­σουμε..»

Το Audiobook

Διαβάστε τα σχόλια:

ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
τηλ. παραγγελιών 2112136882
Παρουσίαση του βιβλίου από τον συγγραφέα


BOOKS - ΒΙΒΛΙΑ


SPECIAL PAGES - ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Click on - Πατείστε επάνω








........




........



........


ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - VRILISSIA





R E T R O
TANGO ...... RUMBA ...... 50s 60s 70s ...... PIANO JAZZ ....COUNTRY ...... RELAX ...... CLASSICAL

........



SANTORINI

........














IN MEMORIAM

........






........


........


........



........



........